Producties 2015-2020

CHESS – THE MUSICAL

16 mei 2020 – Muziekcentrum/Wilminktheater Enschede

Er is heel hard gewerkt aan de musical “CHESS” met de prachtige muziek van de ABBA mannen Benny Andersson en Björn Ulvaeus. Helaas heeft de pandemie-Covid19 roet in het eten gegooid en kon de hele voorstelling geen doorgang vinden. Alle medewerkenden betreuren dit ten zeerste maar gelukkig hebben we veel plezier beleefd aan de repetitieperiode….

THE SECOND WALTZ AND MORE…

1 maart 2019 Muziekcentrum Enschede / 17 maart 2019 Sporthal De Sonders Beltrum

Een concert in samenwerking met Muziekvereniging Concordia uit Beltrum met een knipoog naar André Rieu. Koor, solisten en orkest stonden onder muzikale leiding van Armanda ten Brink en Henk-Jan Heijnen. Het werd een flitsende show met hoogtepunten uit opera, operette, musical en filmmuziek.

MUSICALS IN HET VOLKSPARK

9 juni 2018 Volkspark Enschede

Ter ere van het 25 jarig jubileum van Kunst in het Volkspark werd er op 9 juni 2018 een groots musicalspektakel gehouden. Naast Studio 65 Vocaal Theater hebben o.a. musicalsterren Joke de Kruijf, Maike Boerdam en Marjolein Teepen hun medewerking verleend. Het publiek dat in grote getale aanwezig was heeft kunnen genieten van hoogtepunten uit o.a. The Phantom of the Opera, Elisabeth, Tarzan en Evita. De presentatie was in handen van Frits Sissing.

DRIE MUSKETIERS

22, 23 EN 24 maart 2018 Wilminktheater Enschede

Een originele productie van Stage Entertainment uit 2003, geschreven door Bolland en Bolland, met hoofdrollen voor Pia Douwes, Stanley Burleson, Bastiaan Ragas, Tooske Breugem en Henk Poort. Op indrukwekkende wijze gebracht door Studio 65 met live orkest.

Programma Fotoalbum
       
A MIDWINTER’S TALE

1 februari 2017 Wilminktheater Enschede

Studio 65 in concert met musicalster Pia Douwes! Samen werden de mooiste en bekendste klassiekers uit de musical-, film- en cabaretwereld voor het voetlcht gebracht.

WINTERWONDERLAND

17 december 2016 De Reggehof Goor
18 december 2016 Muziekcentrum Enschede

Samen met Muziekvereniging Apollo uit Goor o.l.v. Carl Wittrock werden 2 kerstconcerten gegeven met als special guest: Ellen ten Damme.

Afzonderlijk en samen met Ellen ten Damme werden de mooiste kerstnummers ten gehore gebracht voor 2 volle zalen!

JESUS CHRIST SUPERSTAR

20, 21 en 22 november 2015 Wilminktheater Enschede

JCS matinee

Studio 65 bracht op geheel eigen wijze één van de grootste Broadway musicals ooit naar Enschede. Een van de parels van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice vertelt over de laatste zeven dagen uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van Judas.
Muzikaal leider Armanda ten Brink, regisseur Richard Sprokkereef, groot live orkest, solisten en koor verzorgden een fantastische jubileumvoorstelling voor de vijftigste verjaardag van Studio 65 Vocaal Theater!

fotoalbum      programma       video

Ontvang updates

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je dan voor de nieuwsbrief door hieronder jouw e-mailadres door te geven.